Recreatieoord de Warande

Middenin een bosrijke omgeving ligt een uniek recreatiepark waar iedereen van kan genieten. Met drie verwarmde buitenbaden en een overkapte 50-meterbad, veel ligweiden en attracties kunt u iedere dag genieten voor weinig. Ook voor kinderfeestjes of schoolreisjes is er genoeg te doen voor een dag vermaak.
 

Koop je entreekaartje online via https://www.webkassa.sportbedrijf.oosterhout.nl/


Vanaf 31 augustus vinden ook diverse zwemactiviteiten zoals zwemles, aquasport, baby- en peuterzwemmen en meer bewegen voor ouderen plaats in het nieuwe binnenbad van Recreatieoord de Warande. Ontdek onze zwemactiviteiten. Bekijk hier het nieuwe rooster.

Voor een hapje en een drankje kan je terecht bij onze horeca voorziening, waar wel gepind kan worden.

Tarieven de Warande

Losse entree Warande: Enkelbad t/m 2 jaar Gratis Enkelbad: € 5,00 Groepen vanaf 20 pers: € 4,50 Seizoensabonnementen: Seizoensabonnement individueel : € 65,00 Seizoensabonnement gezin (max. 8 pers.) : € 220,00 Heeft u nog geen chipkaart? Dan betaalt u eenmalig € . . .

Lees meer . . .

Openingstijden de Warande

Deze openingstijden zijn alleen van toepassing tijdens de zomerperiode van 25 april t/m 28 augustus 2015. Vanaf maandag 31 augustus geldt een ander rooster.    Openingstijden 50-meterbad:   Maandag:                           . . .

Lees meer . . .

Wat is er te doen?

Recreatieoord de Warande is de plek voor een dagje uit voor jong en oud! Het is een unieke locatie waar je heerlijk kan ontspannen midden in de natuur. De poorten van de Warande openen al om zeven uur ’s ochtends. . . .

Lees meer . . .

Historie

Hoe het allemaal begon... In 1932 werd de eerste schop in de grond gezet in een bosgebied op 1 kilometer van Oosterhout, om een zwemplas te maken. Het bosgebied was groter dan 3 voetbalvelden. In Nederland heerste er veel werkloosheid; . . .

Lees meer . . .

Kinderfeestje

Vier je spetterende kinderfeestje in De Warande. De leukste plek voor je feestje! Je kunt er niet alleen zwemmen maar ook van onze 64 meter buitenglijbaan af roetsjen, crossen op de skelterbaan, voetballen, salto’s maken op de trampolines, spelen in . . .

Lees meer . . .

Outdooractiviteiten bij Recreatieoord de Warande

Heb je Recreatieoord de Warande wel eens van een hele andere hoek willen bekijken? Met onze nieuwe outdoorpartner GibbonSport is dat geen probleem! Vanaf 25 april kun je ook allerlei verschillende outdooractiviteiten beoefenen op Recreatieoord de Warande.   Bekijk de . . .

Lees meer . . .

Formulier kinderfeestje Warande

Aanvraag Kinderfeestje Recreatieo . . .

Lees meer . . .

Jeu de Boules

Recreatieoord de Warande heeft de beschikking over 25 prachtige jeu de boules banen. Jeu de boulen met je familie? Teambuilding voor je werk? Maak samen met je vrienden, collega's of familie kennis met deze sport en Jeu de Boules vereniging . . .

Lees meer . . .

Video's en foto's

Bent u benieuwd hoe Recreatieoord de Warande eruit ziet? Neem dan zeker een kijkje in een van onze fotoalbums! Wij hebben hieronder een aantal fotoalbums voor u geselecteerd. Foto’s van een zomerse dag tot een van de spetterende evenementen. Klik . . .

Lees meer . . .

Contact informatie

Recreatieoord de Warande
Wilhelminakanaal Zuid 66
4903 RA Oosterhout
0162-489700

Concentratie zwembaden

Volg hier de laatste ontwikkelingen over het project concentratie zwembaden

Volg ons

 

 

 
 

Sfeer proeven

Klik op de foto voor sfeerimpressie van Recreatieoord de Warande.

Nieuwsbrief

Meld u aan om de nieuwsbrief van Sportbedrijf Oosterhout / De Warande te ontvangen:

Uw email adres: