Recreatieoord de Warande

Middenin een bosrijke omgeving ligt een uniek recreatiepark waar iedereen van kan genieten. Met vier verwarmde buitenbaden, veel ligweiden en attracties kunt u iedere dag genieten voor weinig. Ook voor kinderfeestjes of schoolreisjes is er genoeg te doen voor een dag vermaak.

De Warande is op dit moment gesloten. Wij verwelkomen u graag weer vanaf zaterdag 25 april 2015.

Voor een hapje en een drankje kan je terecht bij onze horeca voorziening.
Let op: Bij de cafetaria kunt u niet pinnen.

Tarieven de Warande

Losse entree Warande: Enkelbad t/m 2 jaar   € 1,00 Enkelbad: € 5,00 Groepen vanaf 20 pers: € 4,50 Seizoensabonnementen: Seizoensabonnement individueel voorverkoop : € 58,50 Seizoensabonnement individueel : € 65,00 Seizoensabonnement gezin voorverkoop (max. 8 pers.). : € 198,00 . . .

Lees meer . . .

Voorverkoop

De voorverkoop voor het nieuwe zwemseizoen begint op woensdag 1 april! Het hele seizoen kan je onbeperkt zwemmen, spelen, glijden, skelteren en op de trampolines springen. Is het minder mooi weer? Geen probleem! Ook dit jaar is het weer mogelijk om met je . . .

Lees meer . . .

Wat is er te doen?

Recreatieoord de Warande is de plek voor een dagje uit voor jong en oud! Het is een unieke locatie waar je heerlijk kan ontspannen midden in de natuur. De poorten van de Warande openen al om zeven uur ’s ochtends. . . .

Lees meer . . .

Historie

Hoe het allemaal begon... In 1932 werd de eerste schop in de grond gezet in een bosgebied op 1 kilometer van Oosterhout, om een zwemplas te maken. Het bosgebied was groter dan 3 voetbalvelden. In Nederland heerste er veel werkloosheid; . . .

Lees meer . . .

Kinderfeestje

Vier je spetterende kinderfeestje in De Warande. De leukste plek voor je feestje! Je kunt er niet alleen zwemmen maar ook van onze 64 meter buitenglijbaan af roetsjen, crossen op de skelterbaan, voetballen, salto’s maken op de trampolines, spelen in . . .

Lees meer . . .

Openingstijden de Warande

Recreatieoord de Warande is gesloten. Wij verwelkomen u graag vanaf zaterdag 25 april 2015!   Openingstijden   Maandag 07.00 - 19.00 uur Dinsdag 07.00 - 19.00 uur Woensdag 07.00 - 19.00 uur Donderdag 07.00 - 19.00 uur Vrijdag 07.00 - 19.00 uur . . .

Lees meer . . .

Formulier kinderfeestje Warande

Aanvraag Kinderfeestje Recreatieo . . .

Lees meer . . .

Jeu de Boules

Recreatieoord de Warande heeft de beschikking over 25 prachtige jeu de boules banen. Jeu de boulen met je familie? Teambuilding voor je werk? Maak samen met je vrienden, collega's of familie kennis met deze sport en Jeu de Boules vereniging . . .

Lees meer . . .

Video's en foto's

Bent u benieuwd hoe Recreatieoord de Warande eruit ziet? Neem dan zeker een kijkje in een van onze fotoalbums! Wij hebben hieronder een aantal fotoalbums voor u geselecteerd. Foto’s van een zomerse dag tot een van de spetterende evenementen. Klik . . .

Lees meer . . .

Contact informatie

Recreatieoord de Warande
Wilhelminakanaal Zuid 66
4903 RA Oosterhout
0162-489700

Concentratie zwembaden

Volg hier de laatste ontwikkelingen over het project concentratie zwembaden

Volg ons

 

 

 
 

Webwinkel

Sfeer proeven

Klik op de foto voor sfeerimpressie van Recreatieoord de Warande.

Nieuwsbrief

Meld u aan om de nieuwsbrief van Sportbedrijf Oosterhout / De Warande te ontvangen:

Uw email adres: