De Brabantse badminton top in Sportcentrum Arkendonk op 24 en 25 november 2018

Regio Noord-Brabant van Badminton Nederland organiseert samen met gastheer Badminton Club Oosterhout de kampioenschappen voor de eerste keer in Oosterhout.

Tijdens de Brabantse kampioenschappen zal er gestreden worden om de titel in de volgende categorieën: Vrouwen Enkel (VE), Mannen Enkel (ME), Vrouwen Dubbel (VD), Mannen Dubbel (MD) en Gemengd Dubbel (GD). Dit hele toernooi is te zien op de ruime tribunes die Sportcentrum Arkendonk biedt en beloofd erg spectaculair te worden. Badminton wordt vaak vergeleken met een campingsport, maar bijna niemand weet dat badminton eigenlijk de snelste racketsport is. Een rally tijdens een officiële wedstrijd gaat erg snel met smashes van wel 493 km/u (!).

Oosterhoutse deelnemers
In dit weekend zal ook BCO vertegenwoordigd zijn door diverse spelers in vier verschillende klassen.  Zeker de wedstrijden tussen de Brabantse toppers zowel bij de vrouwen als de mannen zullen spectaculaire momenten opleveren! Meer informatie over de deelnemers, tijdsplanning en nieuws is te vinden op: www.badmintonnederland.toernooi.nl